February 27, 2011

Terima Kasih SyokHost!

Assalamualaikum...malam ni aku nak kongsi pasal SyokHost.Com..Ok..al-kisahnya gini..hehehehe.. Dalam tengah2 bosan lepas layan berita hot dari petang tadi sampai la malam buta nih..aku pergi la jenguk2 yahoomail aku tuh..yela..malas nak bukak..penuh notification masuk! dermmm! hahahah..Sekali aku bukak semuanya dekat2 10k dah...grrrrrrrr...aku ingat nak delete je semua tu...tapi dengan hati aku yang baik hati nih suruh aku check satu per satu email yang masuk kat yahoomail aku nuh...aku pun check jela....klik satu per satu...tup2..ahhhh! tidakkkk!! Betol ker nih??!! hahahha..Korang nak tau ape yang jadi kat email aku?? errrrr.....email tu aku nyaris je nak delete tadi..tapi fuuuhh! nasib baik aku selamat! hahahahha....

Rupa-rupa nya email tu dari SyokHost.Com..yang mengatakan
Untuk pengetahuan anda, sistem testimonial baru sahaja diintergrasi ke dalam billing sistem kami malam tadi. Sehubungan dengan itu, kami amat mengalu-alukan testimonial baru anda terhadap syarikat kami berkenaan perkhidmatan hosting yang kami tawarkan kepada anda selama ini. Testimonial anda akan diletak di bahagian testimonial syokhost.com tidak lama lagi.
Secara tidak langsung laman web anda akan dipromosikan di bahagian testimonial tesebut kepada public visitor. Selain dari itu, sebagai tanda penghargaan atas testimonial yang anda beri kami akan creditkan RM10 sebagai saguhati ke dalam account affiliate anda. Pastikan anda activate affiliate account untuk mendapat saguhati ini.


Wahhh! Syukur Alhamdulillah...inilah kali pertama aku mendapat email camni..ataupun mungkin kali terakhir untuk aku..siapa yang tahukan..kecuali DIA yang mengetahui..Sekali aku ingin Bersyukur Alhamdulillah..Terima Kasih SyokHost.Com. Korang nak tengok screenshot yang telah aku amek tadi? Meh sini lihat bawah ni..

Nih 1st email dia hantar kat aku.

Siyes aku cakap..memang berbaloi sejak aku guna SyokHosting services ni..amat berbaloi..murah! jimat! cepat! aku pun puas hati sangat pada pihak SyokHost nih..klu korang nak tanya sebarang pendapat atau soalan, korang tanya tanya je..tak perlu malu..tak perlu takut..sebab apa, pihak SyokHost nih semuanya sempoi2 beb! :D Rugi korang semua tidak guna perkhidmatan SyokHost ini. Try Dulu Baru Tahu. Dah Tahu Blog Anda pun Laju! Blog yang register tu yang INI . Meh tengok pulak screenshot yang ke-dua aku amek:


Nih email ke-2 yang dorang hantar kat aku.

Perghhh! memang kena name web dia letak tu "SyokHost.Com" ...mmg syok pun! hahahaha..klu korang nak tau lebih lanjut atau nak JOIN..korang boleh klik kat SINI.. Syukur..terima kasih sekali lagi...

8 comments:

shahril said...

biar betul dpt rm10 dengan bagi testimonial je?? baiknyer hati diorang ni. bagus2.
minimal withdrawal utk program affiliate diorang tu bape bro? rm100 ke?? kalau minimal withdrawal bawah rm100 aku pun nk join laaa, kalau rm100 br leh withdrawal, xnakla sbb nk tunggu seratus lambat janggut la.. btw leh dapat duit poket sampingan dengan hanya iklan dlm blog aku jer. hehehek. tq utk hebohkan bro!

Fakhrul1409 said...

betol la....withdrawal klu xsilap..rm50 kot..yup rm50...join la bro...murah plak tu...cpt..pntas...ak guna skrg ni pn stable je...siyes..ak xtpu...klik je banner ak tu..nt direct smpai sne..

shahril said...

rm50 je? kalau rm50 ok la.xde la penat tunggu.. nanti aku klik n aku buy.. tunggu gaji tgh bulan masuk dulu. hihihih

Fakhrul1409 said...

A'ah...rm50 je..hahha..ak pn dlm poses nak bli hosting lagi satu nih... :D

ismikhair said...

kayo ah demo kekgi..huh

Fakhrul1409 said...

ismikhair: eh..boh gitu plop..dop eh..mn nyo...tu sampingan jah...tlg saing2 hok mano nok guno domain bleh beli..murah jah pun..

shahjiehan said...

nice! nk beli wordpreess bley x?

Fakhrul1409 said...

nak beli wp? kne ada hosting sndri dulu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to RangkaianIslam.Com
Design with love by CikBulat